Contul meu
Cornuri aperitiv umpluteBy LauraUmplute cu sunca, cu cascaval sau chiar cu crema de ciocolata sau dulceata, sunt perfecte la micul dejun alaturi de un iaurt sau o cana de ceai.Cornulete Salon cu nucaBy LauraAceste minunatii de cornulete sunt facute de catre soacra mea dupa o reteta veche din caietul ei. Ni le pregateste cu multa migala si drag de fiecare data de sarbatori. Foi subtiri, fragede, umplutura generoasa de bezea cu nuca si un miros imbietor de unt si vanilie care cuprinde toata casa. Absolut delicioase!Prajitura KatiBy LauraPrajitura Kati, cunoscuta si ca Prajitura cu foaie sfaramata este o reteta veche ungureasca cu blat fraged si crema delicioasa cu aroma intensa de romPrajitura RaffaelloBy LauraBlat pufos, crema fina si aromata, o reteta clasica cu care nu poti da gres niciodata.Placinta cu dovleacBy LauraPreferata mea, reteta pe care bunica mi-o pregatea ori de cate ori ceream. Placinta cu foi fragede si umplutura dulce si aromata - un deliciu!Carrot CakeBy LauraCel mai bun carrot cake pe care l-am mancat vreodata! Fiind o mare iubitoare a acestei prajituri atat eu cat si sotul meu, am cautat multa vreme o reteta care sa fie pe gustul nostru si intr-un final am gasit-o, direct de la ,,mama ei"Cosulete cu nucaBy LauraDeloc greu de facut, cosuletele cu nuca nu necesita foarte multa indemanare in bucatarie . Cu un strop de rabdare va iesi ceva dulce care va fi pe placul tuturor.Covrigei cu telemeaBy LauraCred ca cu totii stim covrigeii acestia de casa. Crocanti si fragezi, sarati fix cat trebuie, numai buni pentru cand vrem sa pregatim o rontaiala rapida sau pentru cand avem oaspeti de sarbatoriTort Trio de CiocolataBy LauraUn tort in trei culori pentru iubitorii de ciocolata. Are o textura fina, de mousse iar blatul este pufos si cu o aroma intensa de cafea. Recomand sa fie preparat cu o zi inainte. Timpul efectiv de preparare nu este unul mare iar procesul este foarte simplu insa trebuie asteptat putin mai mult pana fiecare strat de ciocolata se intareste.Cheesecake cu capsuni – fara coacereBy LauraO reteta simpla si gustoasa cu care nu vei da gres niciodata. In plus, are un aspect cu care vei impresiona toti invitatii