fbpx

Contul meu

Mămăligă cu ciuperciBy TimeaMămăliga cu ciuperci este o rețetă clasică, însă cu niște condimente în plus se poate face mai interesantă și delicioasă.
Mămăligă cu brânză și chips din parmezanBy TimeaRețeta aceasta este foarte simplu de făcut. Putem servi atât la prânz cât și la cină, dar e o idee bună și la o mică petrecere dacă nu avem foarte mult timp la dispoziție.
Chifteluțe cu vinete si sos de ardei coptBy TimeaChifteluțe de vinete e o alternativa bună pentru falafel și se potrivește perfect cu sosul de ardei. Defapt inspirația mi-o venit de la cartofi piure cu sos de roșii și chiftele, dar aceasta este varianta vegetariana.
Lapte de pasăre, din copilărie…By TimeaRețeta aceasta îmi amintește foarte mult de copilăria mea. E o rețeta simplă, doar o singură problemă are: se termină foarte repede.
Grâu cu cinci cepeBy TimeaO combinație extraordinara un gust foarte foarte bun. Cred ca aceasta este rețeta mea favorita.
Griș cu lapte și macBy TimeaCred că sunt îndrăgostită de cardamom, așa că folosesc destul de des în bucătărie acest ingredient indiferent dacă fac cafea, prăjitură cu mere sau griș cu lapte. Această rețetă este ideală pentru mic dejun, sau o gustare dulce. Vă garantez că este delicioasă.
Ciorbă de burtă vegetarianăBy TimeaE o ciorbă / supă atât de simplă și gustoasă încât e păcat sa nu fie încercată de fiecare dintre voi în bucătărie.