Piure de fasole mung cu ciuperci și fenicul

AutorTimea
DificultateÎncepător

E foarte important să mâncăm cât mai variat. Combinația aceasta sigur nu vă va dezamăgi.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 200 gr fasole mung
 200 gr ciuperci
 1 fenicul
 sare
 piper
 chili
 Garam masala
 coriandru uscat
 turmeric
 100 gr iaurt
 10 căței de usturoi
 ulei de masline
 4 oua de prepeliță

Mod de preparare:

1

Pun fasolea la fiert aproximativ 30 de minute (cu o zi înainte am pus-o în apă la inmuiat).

2

Tai feniculul în felii subțiri.

3

Intr-o tigaie pun un pic de ulei de măsline și condimentele (garam masala, turmeric, chili, sare, piper, coriandru).

4

Când s-a încălzit uleiul pun câte o felie de fenicul și o prăjesc cam câte 1 minut pe fiecare parte.

5

Intr-un wok pun puțin de ulei și pun ciupercile întregi și 5 catei de usturoi tăiați subțire și le prăjesc. Cam în 7 minute ar trebui să fie gata.

6

Când s-a fiert fasolea o pun în blender, adaug cei 5 căței de usturoi care au rămas, iaurtul, sarea și piperul și le blenduiesc.

7

Eu am fiert și niște oua de prepeliță pe lângă, dar e bun și fără.

8

Montez în farfurie fasolea piure, ciupercile și feniculul.

Ingrediente

 200 gr fasole mung
 200 gr ciuperci
 1 fenicul
 sare
 piper
 chili
 Garam masala
 coriandru uscat
 turmeric
 100 gr iaurt
 10 căței de usturoi
 ulei de masline
 4 oua de prepeliță

Indicații

1

Pun fasolea la fiert aproximativ 30 de minute (cu o zi înainte am pus-o în apă la inmuiat).

2

Tai feniculul în felii subțiri.

3

Intr-o tigaie pun un pic de ulei de măsline și condimentele (garam masala, turmeric, chili, sare, piper, coriandru).

4

Când s-a încălzit uleiul pun câte o felie de fenicul și o prăjesc cam câte 1 minut pe fiecare parte.

5

Intr-un wok pun puțin de ulei și pun ciupercile întregi și 5 catei de usturoi tăiați subțire și le prăjesc. Cam în 7 minute ar trebui să fie gata.

6

Când s-a fiert fasolea o pun în blender, adaug cei 5 căței de usturoi care au rămas, iaurtul, sarea și piperul și le blenduiesc.

7

Eu am fiert și niște oua de prepeliță pe lângă, dar e bun și fără.

8

Montez în farfurie fasolea piure, ciupercile și feniculul.

Piure de fasole mung cu ciuperci și fenicul