fbpx

Contul meu

Prăjitură cu vișineBy LorenO prăjitură cu blat dulce și pufos, plin de vișine acrișoare, cu ingrediente simple, dar cu un gust care aduce aminte de vară.
Tort cu fructeBy LorenPerfect pentru o zi de naștere sau pentru orice altă ocazie, acest tort va fi cu siguranță îndrăgit de toți membrii familiei și de musafiri.
Brioșe cu fructe de pădureBy LorenRețeta de brioșe este una dintre cele mai simple si rapide rețete. Ușor de preparat, cu un blat moale și ușor, care aduce aminte de gustul dulce al copilăriei.
Papanași cu smântână și dulceață de afineBy LorenFragezi și pufoși la interior, dar ușor crocanți la exterior, papanașii reprezintă un desert savuros, ușor de preparat, cu arome care îi încântă până și pe cei mai selectivi gurmanzi.
Clătite americane pufoaseBy LorenO rețetă inedită pentru orice persoană care își dorește să se delecteze cu un desert delicios, ușor de făcut și pe placul tuturor.
Paste cu piept de puiBy LorenGustul aromat al acestor paste te vor face să îți dorești încă o porție. Textura fragedă a pieptului de pui în sosul de roșii în combinație cu pastele moi vor alcătui meniul perfect pentru orice ocazie.
PizzaBy LorenCu un blat ușor crocant și fraged, acoperit cu ingrediente delicioase, pizza este un fel de mâncare ușor de preparat, care necesită mirodenii oricât de variate ne dorim. De asemenea, poate fi servită la orice oră din zi, constituind o sursă de hrană destul de sățioasă.
Chec cu ciocolată și fructe de pădureBy LorenAroma dulce-acrișoară a acestei prăjituri este inedită pentru o zi toridă de vară, mai ales în combinație cu o porție de înghețată sau un pahar răcoritor de suc natural de fructe.
Tort PavlovaBy LorenO prăjitură aerată, pufoasă, crocantă în exterior, dar care dezvăluie interiorul moale al bezelei, cu un gust dulce, ce se completează perfect cu sosul acrișor de fructe.