fbpx

Contul meu

Crumble cu mere verziBy Beellaa17Un desert ușor de făcut, pe care îmi place să îl mănânc in preajma sărbătorilor, alaturi de un vin fiert cu scorțișoară.
Tort de mere întorsBy Beellaa17Am incercat sa fac această rețetă atât cu mere roșii, galbene și verzi, însă cel mai mult mi-a plăcut când am folosit mere verzi, deoarece sunt mai acrute și taie din dulceața caramelului.
Stufat de pui cu legume la cuptorBy Beellaa17O rețetă ideală pentru zilele in care nu vreți să petreceți foarte mult timp in bucătărie, deoarece nu necesita timp îndelungat de pregătire. Trebuie însă să stea în jur de 1 oră la cuptor, timp in care vă puteți relaxa cu o carte și un vin bun, cum fac eu. 😉
Salata de Primăvară cu PasteBy Beellaa17Este o rețetă ce merge foarte bine in sezonul cald, având o nota fresh și fiind totodată sățioasă datorita pastelor.
Salata Mexicana de PasteBy Beellaa17O rețetă potrivită pentru mesele de sărbători, datorita gustului fresh și răcoritor!
Paste cu crevețiBy Beellaa17Cele mai simple paste cu creveți. Pur și simplu delicioase!
Banana Bread by BeellaBy Beellaa17Nu stii ce sa faci cu bananele prea moi sau prea coapte? Nu le arunca! Încearcă rețeta asta și nu o sa îți para rău.
Tiramisu fără MascarponeBy Beellaa17Rețeta mea favorita de Tiramisu. Mama o făcea de când eram mică cu smântână.. am incercat să înlocuiesc cu mascarpone, însă nu mi se pare la fel de gustoasa.