fbpx

Supa crema de legume

AvatarAutorBeellaa17
DificultateÎncepător

O delicioasă și sățioasă supa crema bogată în vitamine.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total1 oră 40 mins

Ingrediente:

 2 Cartofi
 2 Morcovi
 2 Cepe mici
 3 Roșii mari
 1 Țelină
 150 ml Smântână lichida (grasă)
 Sare
 Cimbru
 O foaie de dafin
 Delikat de legume
Servire
 Mix de semințe
 Crutoane
 Parmezan ras

Mod de preparare:

1

Se spala legumele și se curăță. Roșiile se pun la copt la cuptor, iar restul de legume se taie cubulețe și se pun la fiert cu sare, foaia de dafin și delikat.

2

După ce se coc rosiile, se pun in apa rece după care se curata de pielita și se bagă la blender.

3

Amestecul de roșii se pune peste legume, a căror apa a scăzut între timp și se fierb in continuare până când scade apa de tot.

4

Legumele se pun apoi in blender împreună cu smântâna și cimbru. Apoi se pune din nou pe foc, până capătă o consistenta cremoasa.

5

Mie îmi place să o servesc cu parmezan, semințe și crutoane, pentru a fi mai sățioasă.

Ingrediente

 2 Cartofi
 2 Morcovi
 2 Cepe mici
 3 Roșii mari
 1 Țelină
 150 ml Smântână lichida (grasă)
 Sare
 Cimbru
 O foaie de dafin
 Delikat de legume
Servire
 Mix de semințe
 Crutoane
 Parmezan ras

Direcții

1

Se spala legumele și se curăță. Roșiile se pun la copt la cuptor, iar restul de legume se taie cubulețe și se pun la fiert cu sare, foaia de dafin și delikat.

2

După ce se coc rosiile, se pun in apa rece după care se curata de pielita și se bagă la blender.

3

Amestecul de roșii se pune peste legume, a căror apa a scăzut între timp și se fierb in continuare până când scade apa de tot.

4

Legumele se pun apoi in blender împreună cu smântâna și cimbru. Apoi se pune din nou pe foc, până capătă o consistenta cremoasa.

5

Mie îmi place să o servesc cu parmezan, semințe și crutoane, pentru a fi mai sățioasă.

Supa crema de legume