Contul meu

Galette sarata cu pui si ciuperciBy Coltul cu bunatatiImi place mult acest aluat pentru ca este fraged si bun, se face rapid, nu are nevoie de repaus si cel mai important: poate fi facut complet vegan. Unde mai pui ca il puteti folosi in preparatele voastre sarate sau chiar dulci?
Prăjitură Trio CiocoBy Ancutsa CuisinePentru această prăjitură am pregătit ca bază un pandişpan cu cafea, l-am însiropat foarte puțin cu lapte, apoi am adăugat 3 feluri cu ciocolată: albă, cu lapte și neagră. Pentru glazura de deasupra am folosit tot ciocolată neagră.
Cârnaţi de casăBy Ancutsa CuisineÎmi plac mult cârnații de casă, cu boia dulce, usturoi și cimbru, sunt simpli, dar cei mai gustoși.
Brioșe cu dovleacBy Ancutsa CuisineToamna ne îmbie cu aromele ei, din care putem alege, după plac. Eu am pregătit brioșe delicioase cu dovleac, cremă mascarpone, frișcă. Am folosit partea superioară dintr-un dovleac plăcintar, fiind suficientă pentru 15 brioșe.