fbpx

FOI DE NAPOLITANA CU CREMA DE COCOS

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Sunteti iubitori de cocos? Aceasta reteta atat de simpla o sa va incante maxim!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 10 mins

Ingrediente:

 3 foi de napolitana
 300 g lapte praf
 120 g zahar
 100 g apa
 300 g nuca de cocos
 200 g unt
 1 linguriță(e) extract de lamaie

Mod de preparare:

1

Pregatim o tava patrata, nu foarte mare. Decupam foile de napolitana dupa forma tavii, daca este necesar. Avem nevoie de 3 foi egale. Punem in tava folie alimentara sau foaie de copt.

2

Amestecam laptele praf si nuca de cocos. Punem apa, untul si zaharul intr-un vas pe foc pana cand untul se topeste. Cand untul s-a topit, adaugam extractul de lamaie si amestecul de lapte praf cu cocos. Amestecam foarte bine .

3

Punem o foaie de napolitana apoi un strat de crema, din nou o foaie de napolitana si crema si la final inca o foaie de napolitana. Peste prajitura punem o hartie de copt si asezam o greutate ( un vas mai greu sau cateva farfurii) si lasam prajitura la rece 1-2 ore.

Ingrediente

 3 foi de napolitana
 300 g lapte praf
 120 g zahar
 100 g apa
 300 g nuca de cocos
 200 g unt
 1 linguriță(e) extract de lamaie

Direcții

1

Pregatim o tava patrata, nu foarte mare. Decupam foile de napolitana dupa forma tavii, daca este necesar. Avem nevoie de 3 foi egale. Punem in tava folie alimentara sau foaie de copt.

2

Amestecam laptele praf si nuca de cocos. Punem apa, untul si zaharul intr-un vas pe foc pana cand untul se topeste. Cand untul s-a topit, adaugam extractul de lamaie si amestecul de lapte praf cu cocos. Amestecam foarte bine .

3

Punem o foaie de napolitana apoi un strat de crema, din nou o foaie de napolitana si crema si la final inca o foaie de napolitana. Peste prajitura punem o hartie de copt si asezam o greutate ( un vas mai greu sau cateva farfurii) si lasam prajitura la rece 1-2 ore.

FOI DE NAPOLITANA CU CREMA DE COCOS