FOI DE NAPOLITANĂ CU CREMĂ DE COCOS

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Sunteți iubitori de cocos? Această rețetă atât de simplă o să vă încânte maxim!

ShareSalvează
Ideale pentru iubitorii de dulce
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

 3 foi de napolitană
 300 gr lapte praf
 120 gr zahăr
 100 gr apă
 300 gr nucă de cocos
 200 gr unt
 1 tsp extract de lămâie

Mod de preparare:

1

Pregătim o tavă pătrată, nu foarte mare. Decupăm foile de napolitană după forma tăvii, dacă este necesar. Avem nevoie de 3 foi egale. Punem în tavă folie alimentară sau foaie de copt.

2

Amestecăm laptele praf și nuca de cocos. Punem apa, untul și zahărul într-un vas pe foc până când untul se topește. Când untul s-a topit, adăugăm extractul de lămâie și amestecul de lapte praf cu cocos. Amestecăm foarte bine .

3

Punem o foaie de napolitană apoi un strat de cremă, din nou o foaie de napolitană și cremă și la final încă o foaie de napolitană. Peste prăjitură punem hârtie de copt și așezăm o greutate ( un vas mai greu sau câteva farfurii) și lăsăm prăjitură la rece 1-2 ore.

Ingrediente

 3 foi de napolitană
 300 gr lapte praf
 120 gr zahăr
 100 gr apă
 300 gr nucă de cocos
 200 gr unt
 1 tsp extract de lămâie

Indicații

1

Pregătim o tavă pătrată, nu foarte mare. Decupăm foile de napolitană după forma tăvii, dacă este necesar. Avem nevoie de 3 foi egale. Punem în tavă folie alimentară sau foaie de copt.

2

Amestecăm laptele praf și nuca de cocos. Punem apa, untul și zahărul într-un vas pe foc până când untul se topește. Când untul s-a topit, adăugăm extractul de lămâie și amestecul de lapte praf cu cocos. Amestecăm foarte bine .

3

Punem o foaie de napolitană apoi un strat de cremă, din nou o foaie de napolitană și cremă și la final încă o foaie de napolitană. Peste prăjitură punem hârtie de copt și așezăm o greutate ( un vas mai greu sau câteva farfurii) și lăsăm prăjitură la rece 1-2 ore.

FOI DE NAPOLITANĂ CU CREMĂ DE COCOS