Ardei iuti in otet

AutorAncutsa Cuisine
DificultateÎncepător

Ardei iuti in otet cu mirodenii.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 1 kg ardei iuti
 1 l apă
 250 ml oțet
 1 tsp sare
 1 tsp zahăr
 100 gr mix mirodenii: foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, marar si coriandru

Mod de preparare:

1

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.

2

Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii dupa gust si preferinte, se lasa sa fiarba cam 10 minute.

3

Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti (avand grija sa asezam sub borcane cutite ca sa nu crape borcanele) se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.
Pofta Buna!

Ingrediente

 1 kg ardei iuti
 1 l apă
 250 ml oțet
 1 tsp sare
 1 tsp zahăr
 100 gr mix mirodenii: foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, marar si coriandru

Indicații

1

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.

2

Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii dupa gust si preferinte, se lasa sa fiarba cam 10 minute.

3

Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti (avand grija sa asezam sub borcane cutite ca sa nu crape borcanele) se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.
Pofta Buna!

Ardei iuti in otet