O varianta diferita de ardei umpluti, mult mai sanatosi si usori. Am inlocuit banalul orez cu quinoa si a iesit ceva delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatim ardeii pentru umplut.
Tocam legumele marunt si le calim in putin ulei de masline si adaugam apa treptat.
Adaugam si soia granule si quinoa si le lasam sa fiarba cam 10 minute.
Adaugam bulionul si sarea dupa gust.
Lasam 5 minute compozitia la racit si adaugam pesmet (cat sa se mai lege compozitia)si patrunjel.
Umplem ardeii si ii punem la fiert intr-o oala potrivita cuprinsi cu apa si suc de rosii.
Eu i-am pus la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute.
Ingrediente
Indicații
Pregatim ardeii pentru umplut.
Tocam legumele marunt si le calim in putin ulei de masline si adaugam apa treptat.
Adaugam si soia granule si quinoa si le lasam sa fiarba cam 10 minute.
Adaugam bulionul si sarea dupa gust.
Lasam 5 minute compozitia la racit si adaugam pesmet (cat sa se mai lege compozitia)si patrunjel.
Umplem ardeii si ii punem la fiert intr-o oala potrivita cuprinsi cu apa si suc de rosii.
Eu i-am pus la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute.