fbpx

Ardei umpluti cu legume si quinoa

Autorpetitecuisine
DificultateIntermediar

O varianta diferita de ardei umpluti, mult mai sanatosi si usori. Am inlocuit banalul orez cu quinoa si a iesit ceva delicios.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 9 ardei medii
 1 ceapa
 1 morcov
 6 linguri(ă) soia granule
 6 ciuperci
 80 g quinoa
 10 linguri(ă) bulion
 pesmet
 patrunjel
 sare
 4 linguri(ă) ulei masline
 1 cană apa

Mod de preparare:

1

Pregatim ardeii pentru umplut.

2

Tocam legumele marunt si le calim in putin ulei de masline si adaugam apa treptat.

3

Adaugam si soia granule si quinoa si le lasam sa fiarba cam 10 minute.

4

Adaugam bulionul si sarea dupa gust.

5

Lasam 5 minute compozitia la racit si adaugam pesmet (cat sa se mai lege compozitia)si patrunjel.

6

Umplem ardeii si ii punem la fiert intr-o oala potrivita cuprinsi cu apa si suc de rosii.

7

Eu i-am pus la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute.

Ingrediente

 9 ardei medii
 1 ceapa
 1 morcov
 6 linguri(ă) soia granule
 6 ciuperci
 80 g quinoa
 10 linguri(ă) bulion
 pesmet
 patrunjel
 sare
 4 linguri(ă) ulei masline
 1 cană apa

Direcții

1

Pregatim ardeii pentru umplut.

2

Tocam legumele marunt si le calim in putin ulei de masline si adaugam apa treptat.

3

Adaugam si soia granule si quinoa si le lasam sa fiarba cam 10 minute.

4

Adaugam bulionul si sarea dupa gust.

5

Lasam 5 minute compozitia la racit si adaugam pesmet (cat sa se mai lege compozitia)si patrunjel.

6

Umplem ardeii si ii punem la fiert intr-o oala potrivita cuprinsi cu apa si suc de rosii.

7

Eu i-am pus la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute.

Ardei umpluti cu legume si quinoa