Ardei umpluti

AutorDaniel
DificultateÎncepător

Aceasta reteta se face destul de usor si e foarte gustoasa

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 500 gr Carne tocata mix (vita si porc)
 56 Ardei
 1 Ceapa
 1 Morcov
 1 Ou
 ½ mg Orez
 200 ml Sos de rosii
 Faina alba
 Verdeata
 Ulei
 Boia de ardei
 Sare si piper

Mod de preparare:

1

Se toaca marunt ceapa, morcovul si verdeata, se adauga peste carne. Se adauga si orezul spalat, 1 lingurita de sare, putin piper, oul si 2 linguri de faina, toate se amesteca bine.

2

Se scot cotoarele si nervurile din ardei, se spala foarte bine dupa care se umplu cu compozitia din carne. Se pun la fiert in apa si sare pentru 30 de min, sau pana cand umplutura este fiarta

3

Serparat se prajesc in putin ulei 4-5 linguri de faina si o lingura de boia de ardei, peste, se toarna pasta de rosii si 500 ml de apa, sare si piper dupa gust, se lasa la fiert pana cand devine un sos omogen.

4

Dupa ce ardeii sunt fierti se scot din apa si se pun peste sosul de rosii. Se mai lasa impreuna la foc mic inca 5 min. Peste ei se pune verdeata tocata marunt. Acesti ardei umpluti se pot servi cu smantana.

Ingrediente

 500 gr Carne tocata mix (vita si porc)
 56 Ardei
 1 Ceapa
 1 Morcov
 1 Ou
 ½ mg Orez
 200 ml Sos de rosii
 Faina alba
 Verdeata
 Ulei
 Boia de ardei
 Sare si piper

Indicații

1

Se toaca marunt ceapa, morcovul si verdeata, se adauga peste carne. Se adauga si orezul spalat, 1 lingurita de sare, putin piper, oul si 2 linguri de faina, toate se amesteca bine.

2

Se scot cotoarele si nervurile din ardei, se spala foarte bine dupa care se umplu cu compozitia din carne. Se pun la fiert in apa si sare pentru 30 de min, sau pana cand umplutura este fiarta

3

Serparat se prajesc in putin ulei 4-5 linguri de faina si o lingura de boia de ardei, peste, se toarna pasta de rosii si 500 ml de apa, sare si piper dupa gust, se lasa la fiert pana cand devine un sos omogen.

4

Dupa ce ardeii sunt fierti se scot din apa si se pun peste sosul de rosii. Se mai lasa impreuna la foc mic inca 5 min. Peste ei se pune verdeata tocata marunt. Acesti ardei umpluti se pot servi cu smantana.

Ardei umpluti