fbpx

Baby Yorkshire Pudding

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Va propun un brunch perfect de weekend, rapid, delicios si merge in combinatie cu orice va doriti.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 100 g faina
 150 ml lapte
 2 oua
 ¼ linguriță(e) sare
 100 g ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

1

Preincalzim cuptroul la 220 grade C

2

Intr-un bol batem ouale pan devin putin pufoase dupa care adugam faina, sarea , laptele si mixam totul pana devine un aluat cremos (asemanator cu cel de la pancakes)

3

Intr-o tava de briose, punem cate o lingurita de ulei in fiecare gaura si bagam tava la cuptor pentru 5 minute ca sa incingem uleiul.

4

Cu grija scoatem tava din cuptor si turnam aluatul in fiecare gaura, urmand sa bagam inapoi in cuptor pentru 20-25 minute.

Ingrediente

 100 g faina
 150 ml lapte
 2 oua
 ¼ linguriță(e) sare
 100 g ulei de floarea soarelui

Direcții

1

Preincalzim cuptroul la 220 grade C

2

Intr-un bol batem ouale pan devin putin pufoase dupa care adugam faina, sarea , laptele si mixam totul pana devine un aluat cremos (asemanator cu cel de la pancakes)

3

Intr-o tava de briose, punem cate o lingurita de ulei in fiecare gaura si bagam tava la cuptor pentru 5 minute ca sa incingem uleiul.

4

Cu grija scoatem tava din cuptor si turnam aluatul in fiecare gaura, urmand sa bagam inapoi in cuptor pentru 20-25 minute.

Baby Yorkshire Pudding