Baby Yorkshire Pudding

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Va propun un brunch perfect de weekend, rapid, delicios si merge in combinatie cu orice va doriti.

ShareSave
Un brunch perfect
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 100 gr faina
 150 ml lapte
 2 oua
 ¼ tsp sare
 100 gr ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

1

Preincalzim cuptroul la 220 grade C

2

Intr-un bol batem ouale pan devin putin pufoase dupa care adugam faina, sarea , laptele si mixam totul pana devine un aluat cremos (asemanator cu cel de la pancakes)

3

Intr-o tava de briose, punem cate o lingurita de ulei in fiecare gaura si bagam tava la cuptor pentru 5 minute ca sa incingem uleiul.

4

Cu grija scoatem tava din cuptor si turnam aluatul in fiecare gaura, urmand sa bagam inapoi in cuptor pentru 20-25 minute.

Ingrediente

 100 gr faina
 150 ml lapte
 2 oua
 ¼ tsp sare
 100 gr ulei de floarea soarelui

Indicații

1

Preincalzim cuptroul la 220 grade C

2

Intr-un bol batem ouale pan devin putin pufoase dupa care adugam faina, sarea , laptele si mixam totul pana devine un aluat cremos (asemanator cu cel de la pancakes)

3

Intr-o tava de briose, punem cate o lingurita de ulei in fiecare gaura si bagam tava la cuptor pentru 5 minute ca sa incingem uleiul.

4

Cu grija scoatem tava din cuptor si turnam aluatul in fiecare gaura, urmand sa bagam inapoi in cuptor pentru 20-25 minute.

Note

Baby Yorkshire Pudding