Exista paine de usturoi obisnuita si apoi este aceasta paine cu usturoi si branza! Moale la interior, crocanta pe margini, raportul perfect branza/unt/usturoi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalzim cuptorul la 200°C.
Tapetam foaia de copt cu putin ulei de masline si apoi aranjam painea taiata (crestata) in partea sus.
Intr-un castron de dimensiuni mici combinam untul, usturoiul tocat marunt, patrunjelul proaspat tocat si sarea. Se amesteca ingredientele pana se omogenizeaza bine.
Se amesteca uniform amestecul de unt de usturoi in mod egal peste ambele jumatati de paine pana la margini. Se acopera cu branzeturile razalite si se presara patrunjel uscat.
Coacem neacoperit, timp de 20 de minute, pana cand branza este topita si cu bule, aurie.
Le servim calde.
Ingrediente
Indicații
Preincalzim cuptorul la 200°C.
Tapetam foaia de copt cu putin ulei de masline si apoi aranjam painea taiata (crestata) in partea sus.
Intr-un castron de dimensiuni mici combinam untul, usturoiul tocat marunt, patrunjelul proaspat tocat si sarea. Se amesteca ingredientele pana se omogenizeaza bine.
Se amesteca uniform amestecul de unt de usturoi in mod egal peste ambele jumatati de paine pana la margini. Se acopera cu branzeturile razalite si se presara patrunjel uscat.
Coacem neacoperit, timp de 20 de minute, pana cand branza este topita si cu bule, aurie.
Le servim calde.