Puhava si aromata, langa un pahar de lapte sau cafea, rezulta un mic dejun delicios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru inceput, caramelizam cele 2 linguri de zahar, direct pe fundul tavii de chec.
Taiem doua banane felii si punem un strat peste zaharul caramelizat.
Mixam untul cu zaharul (daca doriti checul mai dulce, mai puteti adauga zahar) pana se spumeaza.
Adaugam ouale, doua banane mari pisate si un praf de sare si mixam pana se incorporeaza.
Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si 1 lingura (rasa) de scortisoara, mixam pana se incorporeaza totul.
* Daca rezulta o compozitie prea groasa, adaugam 1-2 linguri de lapte.
La sfarsit incorporam si fulgii de ciocolata, de data aceasta cu o lingura.
Turnam aluatul in tava de chec (peste caramel) si dam la cuptor, la foc mic cca 35 de minute, pana este inchegat checul iar deasupra s-a rumenit frumos .
Ingrediente
Indicații
Pentru inceput, caramelizam cele 2 linguri de zahar, direct pe fundul tavii de chec.
Taiem doua banane felii si punem un strat peste zaharul caramelizat.
Mixam untul cu zaharul (daca doriti checul mai dulce, mai puteti adauga zahar) pana se spumeaza.
Adaugam ouale, doua banane mari pisate si un praf de sare si mixam pana se incorporeaza.
Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si 1 lingura (rasa) de scortisoara, mixam pana se incorporeaza totul.
* Daca rezulta o compozitie prea groasa, adaugam 1-2 linguri de lapte.
La sfarsit incorporam si fulgii de ciocolata, de data aceasta cu o lingura.
Turnam aluatul in tava de chec (peste caramel) si dam la cuptor, la foc mic cca 35 de minute, pana este inchegat checul iar deasupra s-a rumenit frumos .