Poate una din cea mai buna banana bread pe care am mancat-o si promit ca va fi si pentru voi daca o faceti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul pentru 10 minute pana devine pufos si se adauga ouala la temperatura camerei pe rand.
Zdrobim bananele pana devin ca o budinca dar lasam si bucatele mai mari si le incorporam in compozitia de unt si zahar impreuna cu esenta de vanilie si amestecam cu mixerul bine pentru 2 minute.
Peste toata compozitia adaugam faina si amestecam incet cu spatula fara sa scoatem aerul din compozitie. Dupa care adaugam ciocolata si nucile.
La final ungem tava bine cu unt si turnam compozitia 3/4 din inaltimea tavii si dam totul la cuptor pentru 60 minute la 180˚C.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul pentru 10 minute pana devine pufos si se adauga ouala la temperatura camerei pe rand.
Zdrobim bananele pana devin ca o budinca dar lasam si bucatele mai mari si le incorporam in compozitia de unt si zahar impreuna cu esenta de vanilie si amestecam cu mixerul bine pentru 2 minute.
Peste toata compozitia adaugam faina si amestecam incet cu spatula fara sa scoatem aerul din compozitie. Dupa care adaugam ciocolata si nucile.
La final ungem tava bine cu unt si turnam compozitia 3/4 din inaltimea tavii si dam totul la cuptor pentru 60 minute la 180˚C.