fbpx

Banana Bread

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Poate una din cea mai buna banana bread pe care am mancat-o si promit ca va fi si pentru voi daca o faceti.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 30 mins

Ingrediente:

 100 g unt
 150 g zahar brun
 2 oua
 250 g faina
 4 g sare
 1 linguriță(e) praf copt
 4 banane copate
 1 linguriță(e) esenta vanilie
 50 g ciocolata meagra
 100 g nuci alune migdale

Mod de preparare:

1

Se amesteca untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul pentru 10 minute pana devine pufos si se adauga ouala la temperatura camerei pe rand.

2

Zdrobim bananele pana devin ca o budinca dar lasam si bucatele mai mari si le incorporam in compozitia de unt si zahar impreuna cu esenta de vanilie si amestecam cu mixerul bine pentru 2 minute.

3

Peste toata compozitia adaugam faina si amestecam incet cu spatula fara sa scoatem aerul din compozitie. Dupa care adaugam ciocolata si nucile.

4

La final ungem tava bine cu unt si turnam compozitia 3/4 din inaltimea tavii si dam totul la cuptor pentru 60 minute la 180˚C.

Ingrediente

 100 g unt
 150 g zahar brun
 2 oua
 250 g faina
 4 g sare
 1 linguriță(e) praf copt
 4 banane copate
 1 linguriță(e) esenta vanilie
 50 g ciocolata meagra
 100 g nuci alune migdale

Direcții

1

Se amesteca untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul pentru 10 minute pana devine pufos si se adauga ouala la temperatura camerei pe rand.

2

Zdrobim bananele pana devin ca o budinca dar lasam si bucatele mai mari si le incorporam in compozitia de unt si zahar impreuna cu esenta de vanilie si amestecam cu mixerul bine pentru 2 minute.

3

Peste toata compozitia adaugam faina si amestecam incet cu spatula fara sa scoatem aerul din compozitie. Dupa care adaugam ciocolata si nucile.

4

La final ungem tava bine cu unt si turnam compozitia 3/4 din inaltimea tavii si dam totul la cuptor pentru 60 minute la 180˚C.

Banana Bread