Daca aveti banane prea coapte si nu vreti sa le consumati le puteti transforma intr-un desert gustos si usor de facut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu ajutorul unei furculite pasam bananele pana obtinem un piure de banane.
Mixam untul, care este la temperatura camerei, impreuna cu zaharul pana se topeste zaharul.
Adaugam ouale pe rand si mixam in continuare.
Adaugam iaurtul si bananele si omogenizam compozitia.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam cu ajutorul unei spatule.
Adaugam esenta de vanilie si fulgii de ciocolata si amestecam cu o spatula pana avem o compozitie omogena.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt transferam compozitia. Eu am folosit o tava in forma de stea, dar este buna si o tava de chec.
Lasam la cuptor la 200˚C pentru 35-40 de minute pana cand prajitura este coapta. Puteti face testul cu scobitoarea.
Facem o glazuta cu mixul urmand pasii de pe plic si dupa ce s-a racit putin banana bread-ul punem si glazura.
Prajitura este gata si o puteti servi. Spor la gatit!
Ingrediente
Indicații
Cu ajutorul unei furculite pasam bananele pana obtinem un piure de banane.
Mixam untul, care este la temperatura camerei, impreuna cu zaharul pana se topeste zaharul.
Adaugam ouale pe rand si mixam in continuare.
Adaugam iaurtul si bananele si omogenizam compozitia.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam cu ajutorul unei spatule.
Adaugam esenta de vanilie si fulgii de ciocolata si amestecam cu o spatula pana avem o compozitie omogena.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt transferam compozitia. Eu am folosit o tava in forma de stea, dar este buna si o tava de chec.
Lasam la cuptor la 200˚C pentru 35-40 de minute pana cand prajitura este coapta. Puteti face testul cu scobitoarea.
Facem o glazuta cu mixul urmand pasii de pe plic si dupa ce s-a racit putin banana bread-ul punem si glazura.
Prajitura este gata si o puteti servi. Spor la gatit!