Cui nu ii place o banana bread bună, mai ales când are ciocolată și alune?Daca aveți câteva banane mai lipsite de viață, le puteți salva pregătind și voi acest desert delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pasează bananele cu ajutorul unui mixer vertical până când acestea devin piure. Într-un bol separat se amestecă untul la temperatura camerei cu ouăle până când compoziția devine omogenă, se adăugă bananele și se amestecă. La urmă se adăugă făina, bicarbonatul, 100 ciocolata tăiată mărunt și alunele.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se toarnă compoziția in tavă. Se lasă totul la cuptor 45 de minute la 170°C.
Pentru glazura se topesc 100 g de ciocolată la bain-marie si de toarnă peste banana bread. Deasupra se presară câțiva fulgi de migdale și se pun cafea feliuțe de banană opțional.
Ingrediente
Indicații
Se pasează bananele cu ajutorul unui mixer vertical până când acestea devin piure. Într-un bol separat se amestecă untul la temperatura camerei cu ouăle până când compoziția devine omogenă, se adăugă bananele și se amestecă. La urmă se adăugă făina, bicarbonatul, 100 ciocolata tăiată mărunt și alunele.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se toarnă compoziția in tavă. Se lasă totul la cuptor 45 de minute la 170°C.
Pentru glazura se topesc 100 g de ciocolată la bain-marie si de toarnă peste banana bread. Deasupra se presară câțiva fulgi de migdale și se pun cafea feliuțe de banană opțional.