Acest banana bread este delicios, rapid si usor de facut, si nu necesita foarte multe ingrediente, ci mai degraba lucruri pe care le gasesti prin camara. Cu o textura fina si usor racoroasa datorita zmeurei, este potrivita atat pentru un mic dejun on the go, cat si ca desert.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol mare, se adauga un ou, zaharul brun, uleiul vegetal, smantana si vanilia si se amesteca cu un tel pana se combina toate ingredientele.
Se adauga bananele pisate in prealabil si se amesteca.
Se adauga faina, praful de copt si sarea si se amesteca usor cu o paleta pana la incorporare.
Intr-un alt bol, se bate crema de branza cu zaharul pana cand acesta se topeste.
Se adauga un ou si faina si se amesteca pana se combina.
Zmeura se amesteca cu o lingura de faina, dupa care se adauga peste crema de branza.
Se adauga jumatate din compozitia pentru aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se adauga compozitia de crema de branza cu zmeura uniform peste aluat.
Se adauga si restul din compozitie usor, pentru a nu amesteca crema de branza cu restul aluatului.
Se pune la cuptorul preincalzit la 160 grade pentru aprox. 45-50 minute.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol mare, se adauga un ou, zaharul brun, uleiul vegetal, smantana si vanilia si se amesteca cu un tel pana se combina toate ingredientele.
Se adauga bananele pisate in prealabil si se amesteca.
Se adauga faina, praful de copt si sarea si se amesteca usor cu o paleta pana la incorporare.
Intr-un alt bol, se bate crema de branza cu zaharul pana cand acesta se topeste.
Se adauga un ou si faina si se amesteca pana se combina.
Zmeura se amesteca cu o lingura de faina, dupa care se adauga peste crema de branza.
Se adauga jumatate din compozitia pentru aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se adauga compozitia de crema de branza cu zmeura uniform peste aluat.
Se adauga si restul din compozitie usor, pentru a nu amesteca crema de branza cu restul aluatului.
Se pune la cuptorul preincalzit la 160 grade pentru aprox. 45-50 minute.