Bananna bread

AutorAdela Ioana
DificultateAvansat

Un desert surprinzator de simplu.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 200 gr faina
 200 gr zahar
 120 gr unt
 4 banane
 2 oua
 1 tsp bicarbonat de sodiu
 sare

Mod de preparare:

1

Untul si zaharul se amesteca impreuna pana ajungem la un continut cremos.

2

Adaugam si ouale si le amestecam bine.

3

Separat amestecam faina, bicarbonatul si sarea.

4

In cele din urma cele doua compozitii se unesc, se amesteca bine si la final se adauga si bananele pisate.

5

Amestecul obtinut se toarna intr-o tava de cozonac (unsa in pralabil cu unt) si se orneaza cu felii de banane.

6

Tava se lasa la cuptor aprox 50-60 minute la 180 grade pana se rumeneste.

7

Dupa ce e scos, checul se lasa la racit cam 10 minute, dupa care e disponibila pentru a se servi.

Ingrediente

 200 gr faina
 200 gr zahar
 120 gr unt
 4 banane
 2 oua
 1 tsp bicarbonat de sodiu
 sare

Indicații

1

Untul si zaharul se amesteca impreuna pana ajungem la un continut cremos.

2

Adaugam si ouale si le amestecam bine.

3

Separat amestecam faina, bicarbonatul si sarea.

4

In cele din urma cele doua compozitii se unesc, se amesteca bine si la final se adauga si bananele pisate.

5

Amestecul obtinut se toarna intr-o tava de cozonac (unsa in pralabil cu unt) si se orneaza cu felii de banane.

6

Tava se lasa la cuptor aprox 50-60 minute la 180 grade pana se rumeneste.

7

Dupa ce e scos, checul se lasa la racit cam 10 minute, dupa care e disponibila pentru a se servi.

Note

Bananna bread