Un desert surprinzator de simplu.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Untul si zaharul se amesteca impreuna pana ajungem la un continut cremos.
Adaugam si ouale si le amestecam bine.
Separat amestecam faina, bicarbonatul si sarea.
In cele din urma cele doua compozitii se unesc, se amesteca bine si la final se adauga si bananele pisate.
Amestecul obtinut se toarna intr-o tava de cozonac (unsa in pralabil cu unt) si se orneaza cu felii de banane.
Tava se lasa la cuptor aprox 50-60 minute la 180 grade pana se rumeneste.
Dupa ce e scos, checul se lasa la racit cam 10 minute, dupa care e disponibila pentru a se servi.
Ingrediente
Indicații
Untul si zaharul se amesteca impreuna pana ajungem la un continut cremos.
Adaugam si ouale si le amestecam bine.
Separat amestecam faina, bicarbonatul si sarea.
In cele din urma cele doua compozitii se unesc, se amesteca bine si la final se adauga si bananele pisate.
Amestecul obtinut se toarna intr-o tava de cozonac (unsa in pralabil cu unt) si se orneaza cu felii de banane.
Tava se lasa la cuptor aprox 50-60 minute la 180 grade pana se rumeneste.
Dupa ce e scos, checul se lasa la racit cam 10 minute, dupa care e disponibila pentru a se servi.