Aceste barcute de dovlecei sunt perfecte pentru o masa hranitoare si gustoasa, atat vara cat si iarna, si vor deveni favoritele celor care doresc sa reduca numarul carbohidratilor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se pune la calit intr-o lingura de ulei pana cand devine aurie.
Se adauga carnea toccata care se marunteste cu o lingura si lasa pe fox aprox 5 min.
Se adauga usturoiul maruntit, sare si piper, si se amesteca.
Se adauga rosiile decojite , o lingura de pasta de tomate si mixul de condiment si se amesteca.
Se lasa sa fiarba la foc mic pentru 10 min.
Se adauga supa de legume si se lasa la fiert, cu capacul pus, aprox. 30-40 min (pana scade si capata o consistenta densa).
Dovleceii se taie pe jumatate pe lung, se taie capatul, se curata de seminte si se aseaza intr-o tava antiaderenta.
Se pune carnea preparata anterior in dovlecei, iar apoi se presara mozzarella.
Se pun la cuptorul preincalzit la 170C si se tin pentru aprox. 25 minute (sau pana cand dovlecelul este fraged, iar branza s-a topit si are o culoare aurie).
Se presara patrunjel verde tocat marunt si se poate servi.
Ingrediente
Indicații
Se taie ceapa marunt si se pune la calit intr-o lingura de ulei pana cand devine aurie.
Se adauga carnea toccata care se marunteste cu o lingura si lasa pe fox aprox 5 min.
Se adauga usturoiul maruntit, sare si piper, si se amesteca.
Se adauga rosiile decojite , o lingura de pasta de tomate si mixul de condiment si se amesteca.
Se lasa sa fiarba la foc mic pentru 10 min.
Se adauga supa de legume si se lasa la fiert, cu capacul pus, aprox. 30-40 min (pana scade si capata o consistenta densa).
Dovleceii se taie pe jumatate pe lung, se taie capatul, se curata de seminte si se aseaza intr-o tava antiaderenta.
Se pune carnea preparata anterior in dovlecei, iar apoi se presara mozzarella.
Se pun la cuptorul preincalzit la 170C si se tin pentru aprox. 25 minute (sau pana cand dovlecelul este fraged, iar branza s-a topit si are o culoare aurie).
Se presara patrunjel verde tocat marunt si se poate servi.