Basque burnt cheesecake

AutorIzzie Meals
DificultateÎncepător

O reteta super usoara de cheesecake, fara blat de biscuiti.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 25 minute

Ingrediente:

 400 gr crema de branza
 200 ml smantana lichida (pt prajituri)
 150 gr zahar
 3 oua
 30 gr faina
 1 sau 2 fiole esenta vanilie, dupa preferinte
 1 varf de sare
 1 varf lingurita praf de copt
 putin ulei sau unt topit, pentru uns tava

Mod de preparare:

1

Preincalziti cuptorul la 200˚C.
Ingredientele sunt pentru o tava mica, de 22 cm.

2

Intr-un bol, mixati crema de branza si zaharul, pana acesta se dizolva.

3

Adaugati pe rand, ouale, si mixati.

4

Continuati cu smantana lichida, vanilia, praful de copt si sarea.

5

Iar la final, adaugati faina si amestecati bine, pana la omogenizare.

6

Ungeti o tava cu foarte putin ulei sau unt topit, adaugati hartie de copt si turnati compozitia.

7

La cuptor pentru aproximativ 1 ora. Va recomand sa o verificati dupa 15-20 minute si sa o acoperiti cu o foaie de aluminiu dupa ce se coloreaza la suprafata.

8

Este normal sa aiba acest aspect de putin arsa, de aici si numele de “Burnt cheesecake”.
De asemenea, va recomand sa asteptati sa se raceasca bine de tot, eventual sa stea si la rece inainte. Dupa o noapte la frigider, a fost nemaipomenita.
Eu am servit-o cu dulceata de coacaze negre.

Ingrediente

 400 gr crema de branza
 200 ml smantana lichida (pt prajituri)
 150 gr zahar
 3 oua
 30 gr faina
 1 sau 2 fiole esenta vanilie, dupa preferinte
 1 varf de sare
 1 varf lingurita praf de copt
 putin ulei sau unt topit, pentru uns tava

Indicații

1

Preincalziti cuptorul la 200˚C.
Ingredientele sunt pentru o tava mica, de 22 cm.

2

Intr-un bol, mixati crema de branza si zaharul, pana acesta se dizolva.

3

Adaugati pe rand, ouale, si mixati.

4

Continuati cu smantana lichida, vanilia, praful de copt si sarea.

5

Iar la final, adaugati faina si amestecati bine, pana la omogenizare.

6

Ungeti o tava cu foarte putin ulei sau unt topit, adaugati hartie de copt si turnati compozitia.

7

La cuptor pentru aproximativ 1 ora. Va recomand sa o verificati dupa 15-20 minute si sa o acoperiti cu o foaie de aluminiu dupa ce se coloreaza la suprafata.

8

Este normal sa aiba acest aspect de putin arsa, de aici si numele de “Burnt cheesecake”.
De asemenea, va recomand sa asteptati sa se raceasca bine de tot, eventual sa stea si la rece inainte. Dupa o noapte la frigider, a fost nemaipomenita.
Eu am servit-o cu dulceata de coacaze negre.

Basque burnt cheesecake