Foarte gustoase, perfecte pentru copiii care nu se inteleg bine cu morcovii, foarte aromate si gata de pus in snack bag.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol maricel piseaza banana si adauga laptele, oul, untul de arahide. Amesteca bine apoi adauga morcovul ras.
Peste ingredientele umede adauga faina, fulgii de ovaz, praful de copt, scortisoara si nucsoara. Incorporeaza bine ingredientele fara sa amesteci prea mult.
Pune stafidele peste compozitie si amesteca usor. Vei obtine un aluat lipicios, care nu curge din lingura.
Pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si niveleaz-o cu o spatula.
Introdu tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute sau pana cand devine auriu deasupra.
Lasati sa se raceasca complet inainte sa taiati batoanele.
*tava mea are 25/20 cm
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol maricel piseaza banana si adauga laptele, oul, untul de arahide. Amesteca bine apoi adauga morcovul ras.
Peste ingredientele umede adauga faina, fulgii de ovaz, praful de copt, scortisoara si nucsoara. Incorporeaza bine ingredientele fara sa amesteci prea mult.
Pune stafidele peste compozitie si amesteca usor. Vei obtine un aluat lipicios, care nu curge din lingura.
Pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si niveleaz-o cu o spatula.
Introdu tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute sau pana cand devine auriu deasupra.
Lasati sa se raceasca complet inainte sa taiati batoanele.
*tava mea are 25/20 cm