Batoane cu ovaz si ciocolata

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Ce zici de o gustare buna si rapida?

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

Blat de ovaz
 6 ovaz
 6 fulgi de cocos
 2 banane
 1 tbsp unt de arahide
Ciocolata
 50 gr unt
 100 gr perle de ciocolata
 2 cacao

Mod de preparare:

Blatul de ovaz
1

Amestecam toate ingredientele mentionate intr-un bol. Preincalzim cuptorul la 180°C. Punem compozitia intr-o tava si o bagam la cuptor pentru 15 minute. Dupa ce scoatem tava din cuptor, o lasam la racit si ne ocupam de ciocolata.

Ciocolata
2

Topim untul si perlele de ciocolata. Adaugam cacao si amestecam pana cand se incorporeaza toate ingredientele.

3

Turnam compozitia de ciocolata peste ovaz (nu scoatem blatul de ovaz din tava).

4

Bagam tava la frigider peste noapte. A doua zi la cafea le savuram!

Ingrediente

Blat de ovaz
 6 ovaz
 6 fulgi de cocos
 2 banane
 1 tbsp unt de arahide
Ciocolata
 50 gr unt
 100 gr perle de ciocolata
 2 cacao

Indicații

Blatul de ovaz
1

Amestecam toate ingredientele mentionate intr-un bol. Preincalzim cuptorul la 180°C. Punem compozitia intr-o tava si o bagam la cuptor pentru 15 minute. Dupa ce scoatem tava din cuptor, o lasam la racit si ne ocupam de ciocolata.

Ciocolata
2

Topim untul si perlele de ciocolata. Adaugam cacao si amestecam pana cand se incorporeaza toate ingredientele.

3

Turnam compozitia de ciocolata peste ovaz (nu scoatem blatul de ovaz din tava).

4

Bagam tava la frigider peste noapte. A doua zi la cafea le savuram!

Batoane cu ovaz si ciocolata