Batoane de ovăz cu zmeură

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Cele mai bune batoane de ovăz mâncate de mine!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 75 gr fulgi de ovăz
 100 gr unt topit
 60 gr zahăr
 1 tsp esență de vanilie
 160 gr făină
 200 gr zmeură

Mod de preparare:

1

Într-un bol amestecăm făina, fulgii de ovăz, zahărul, untul și esența de vanilie.

2

Amestecăm până se omogenizează ingredientele.

3

Turnăm 3/4 din compoziție într-o tavă. Întindem bine compoziția cu ajutorul degetelor.

4

Punem zmeura.

5

Peste zmeură turnăm restul compoziției.

6

Băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

Ingrediente

 75 gr fulgi de ovăz
 100 gr unt topit
 60 gr zahăr
 1 tsp esență de vanilie
 160 gr făină
 200 gr zmeură

Indicații

1

Într-un bol amestecăm făina, fulgii de ovăz, zahărul, untul și esența de vanilie.

2

Amestecăm până se omogenizează ingredientele.

3

Turnăm 3/4 din compoziție într-o tavă. Întindem bine compoziția cu ajutorul degetelor.

4

Punem zmeura.

5

Peste zmeură turnăm restul compoziției.

6

Băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

Batoane de ovăz cu zmeură