fbpx

Batoane de ovăz cu zmeură

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Cele mai bune batoane de ovăz mâncate de mine!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 75 g fulgi de ovăz
 100 g unt topit
 60 g zahăr
 1 linguriță(e) esență de vanilie
 160 g făină
 200 g zmeură

Mod de preparare:

1

Într-un bol amestecăm făina, fulgii de ovăz, zahărul, untul și esența de vanilie.

2

Amestecăm până se omogenizează ingredientele.

3

Turnăm 3/4 din compoziție într-o tavă. Întindem bine compoziția cu ajutorul degetelor.

4

Punem zmeura.

5

Peste zmeură turnăm restul compoziției.

6

Băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

Ingrediente

 75 g fulgi de ovăz
 100 g unt topit
 60 g zahăr
 1 linguriță(e) esență de vanilie
 160 g făină
 200 g zmeură

Direcții

1

Într-un bol amestecăm făina, fulgii de ovăz, zahărul, untul și esența de vanilie.

2

Amestecăm până se omogenizează ingredientele.

3

Turnăm 3/4 din compoziție într-o tavă. Întindem bine compoziția cu ajutorul degetelor.

4

Punem zmeura.

5

Peste zmeură turnăm restul compoziției.

6

Băgăm tava la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

Batoane de ovăz cu zmeură