fbpx

Batoane raw cu cocos și arahide

AvatarAutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Batoane raw cu cocos și arahide
V-am tot spus că am mai făcut schimbări în alimentație, deși nu făceam excese nici înainte (doar la dulciuri mă abțineam cam greu, mă înțelegeți cu siguranță).
De data aceasta însă motivația a fost mai puternică și am renunțat și la dulciuri. Doar în weekend ne mai răsfățăm cu astfel de plăceri nevinovate.
Sunt dulciuri pregătite în casă și le consumăm cu moderație chiar și în ziua cu pricina.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total55 mins

Ingrediente:

Strat 1
 250 g Fulgi de cocos
 240 g Lapte condensat
Strat 2
 250 g Unt de cocos cu caramel
 50 g Arahide crude
Strat 3
 200 g Unt de cocos cu ciocolată

Mod de preparare:

1

Procesul de realizare este extrem de simplu.
Pentru primul strat am amestecat laptele condensat cu fulgii de cocos.
După omogenizare am transferat amestecul obținut într-o tavă dreptunghiulară și am aplatizat ușor cu ajutorul fundului unui pahar.

2

Peste primul strat am adăugat untul de cocos cu caramel sărat.
Am nivelat, apoi am adăugat peste ele arahidele mărunțite cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit.

3

Deasupra am pus din loc în loc unt de cocos cu ciocolată, altă minunăție de cremă tartinabilă, ca și untul de cocos cu caramel sărat.

4

Am acoperit rezultatul cu folie alimentară și am introdus tava în congelator pentru câteva ore.
După câteva ore am feliat batoanele și le-am depozitat în casoletă ermetică la congelator.
Se scot cu circa 5 minute înainte de servire.
Toate produsele necesare le găsiți la un click distanță, pe Vegis.ro.
Doar apăsați pe cuvintele (scrise cu albastru) din lista de ingrediente și ajungeți direct la ele.
Abia așteptăm vești după ce încercați și voi aceste batoane!

Ingrediente

Strat 1
 250 g Fulgi de cocos
 240 g Lapte condensat
Strat 2
 250 g Unt de cocos cu caramel
 50 g Arahide crude
Strat 3
 200 g Unt de cocos cu ciocolată

Direcții

1

Procesul de realizare este extrem de simplu.
Pentru primul strat am amestecat laptele condensat cu fulgii de cocos.
După omogenizare am transferat amestecul obținut într-o tavă dreptunghiulară și am aplatizat ușor cu ajutorul fundului unui pahar.

2

Peste primul strat am adăugat untul de cocos cu caramel sărat.
Am nivelat, apoi am adăugat peste ele arahidele mărunțite cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit.

3

Deasupra am pus din loc în loc unt de cocos cu ciocolată, altă minunăție de cremă tartinabilă, ca și untul de cocos cu caramel sărat.

4

Am acoperit rezultatul cu folie alimentară și am introdus tava în congelator pentru câteva ore.
După câteva ore am feliat batoanele și le-am depozitat în casoletă ermetică la congelator.
Se scot cu circa 5 minute înainte de servire.
Toate produsele necesare le găsiți la un click distanță, pe Vegis.ro.
Doar apăsați pe cuvintele (scrise cu albastru) din lista de ingrediente și ajungeți direct la ele.
Abia așteptăm vești după ce încercați și voi aceste batoane!

Batoane raw cu cocos și arahide