fbpx

Berries banana bread (paine de banana cu fructe de padure)

AvatarAutorLoredana Lixandru
DificultateIntermediar

Acest desert poate tine locul chiar si unui mic dejun sau unei gustari sanatoase.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total1 oră

Ingrediente:

 50 g fulgi de ovaz
 2 banane coapte
 2 cani faina
 1 linguri(ă) ulei
 2 oua
 1 mana mieji de nuca
 1 mana fructe de padure congelate
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 linguriță(e) sirop agave/artar sau miere
 1 linguriță(e) esenta de vanilie
 sare

Mod de preparare:

1

Se strivesc bananele cu o furculita.

2

Mix ingrediente umede: peste bananele strivite se adauga uleiul, siropul sau mierea, ouale batute si esenta de vanilie.

3

Mix ingrediente uscate: se amesteca faina, fulgii de ovaz, sarea si praful de copt.

4

Se amesteca mixul din ingrediente uscate cu cel din ingrediente umede pana cand se omogenizeaza.

5

Apoi, peste compozitita noastra adaugam nucile si fructele congelate si amestecam.

6

Intr-o tava unsa cu ulei, transferam compozitia si bagam la cuptorul preincins pt aprox. 40 min la o temperatura de 120 grade. (se pot presara fulgi de ovaz inainte de a se baga la cuptor, pentru un aspect auriu).

7

Dupa ce scoatem din cuptor, lasam la racit pt. aprox 20 de minute, iar apoi o putem taia si savura.

Ingrediente

 50 g fulgi de ovaz
 2 banane coapte
 2 cani faina
 1 linguri(ă) ulei
 2 oua
 1 mana mieji de nuca
 1 mana fructe de padure congelate
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 linguriță(e) sirop agave/artar sau miere
 1 linguriță(e) esenta de vanilie
 sare

Direcții

1

Se strivesc bananele cu o furculita.

2

Mix ingrediente umede: peste bananele strivite se adauga uleiul, siropul sau mierea, ouale batute si esenta de vanilie.

3

Mix ingrediente uscate: se amesteca faina, fulgii de ovaz, sarea si praful de copt.

4

Se amesteca mixul din ingrediente uscate cu cel din ingrediente umede pana cand se omogenizeaza.

5

Apoi, peste compozitita noastra adaugam nucile si fructele congelate si amestecam.

6

Intr-o tava unsa cu ulei, transferam compozitia si bagam la cuptorul preincins pt aprox. 40 min la o temperatura de 120 grade. (se pot presara fulgi de ovaz inainte de a se baga la cuptor, pentru un aspect auriu).

7

Dupa ce scoatem din cuptor, lasam la racit pt. aprox 20 de minute, iar apoi o putem taia si savura.

Berries banana bread (paine de banana cu fructe de padure)