Bezele

Autorghita_elena
DificultateÎncepător

O rețeta simpla și delicioasa.

ShareSave
Randamente30 de porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 4 albusuri
 1 praf de sare
 250 gr zahar tos

Mod de preparare:

1

Într-un castron amestecam cu ajutorul mixerului albușurile. Apoi adăugăm praful de sare și zaharul, și mixam pana se omogenizează compoziția și nu se mai desprinde de pe castron.

2

Într-o tava se pune hârtia de copt și se așază cu lingura grămăjoare de compoziție.

3

Se baga la cuptor la temperatura scăzută cu ușa intredeschisa.

Ingrediente

 4 albusuri
 1 praf de sare
 250 gr zahar tos

Indicații

1

Într-un castron amestecam cu ajutorul mixerului albușurile. Apoi adăugăm praful de sare și zaharul, și mixam pana se omogenizează compoziția și nu se mai desprinde de pe castron.

2

Într-o tava se pune hârtia de copt și se așază cu lingura grămăjoare de compoziție.

3

Se baga la cuptor la temperatura scăzută cu ușa intredeschisa.

Note

Bezele