O rețetă dulce, dulce, dulce care va cuceri toți musafirii.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun albușurile în bolul unui mixer și se mixează până devin spumă.
Se adaugă lingura de oțet și se mai mixează un minut.
Se adaugă zahărul pudră, puțin câte puțin, continuând să amestecăm cu mixerul, până când albușurile devin lucioase și tari.
După ce a fost adăugat tot zahărul, se mai amestecă încă 5-6 minute.
Când amestecul de albușuri este gata, se pune într-un posh și se formează bezelele în forma unui „coșuleț”.
Este important ca marginile să fie mai înalte decât fundul pentru că în mijloc se va pune iaurtul.
După ce bazele de bezele au fost formate, se dau la cuptor, la cea mai mică treaptă sau la 110˚C pentru aproximativ 80-90 minute.
După ce s-au copt, se lasă la răcit în cuptor.
Odată răcite, se ung cu puțină ciocolată topită pe deasupra și se adaugă în mijloc o lingură de iaurt.
Deasupra se pun fructele proaspete.
Ingrediente
Indicații
Se pun albușurile în bolul unui mixer și se mixează până devin spumă.
Se adaugă lingura de oțet și se mai mixează un minut.
Se adaugă zahărul pudră, puțin câte puțin, continuând să amestecăm cu mixerul, până când albușurile devin lucioase și tari.
După ce a fost adăugat tot zahărul, se mai amestecă încă 5-6 minute.
Când amestecul de albușuri este gata, se pune într-un posh și se formează bezelele în forma unui „coșuleț”.
Este important ca marginile să fie mai înalte decât fundul pentru că în mijloc se va pune iaurtul.
După ce bazele de bezele au fost formate, se dau la cuptor, la cea mai mică treaptă sau la 110˚C pentru aproximativ 80-90 minute.
După ce s-au copt, se lasă la răcit în cuptor.
Odată răcite, se ung cu puțină ciocolată topită pe deasupra și se adaugă în mijloc o lingură de iaurt.
Deasupra se pun fructele proaspete.