Bezele

AutorKristina
DificultateIntermediar

Bezelele, numite și meringi sau merengi, fac parte din acele dulciuri pe care rareori ne gândim să le facem singuri.

Cu toate acestea, sunt ușor de preparat și reușesc de minune. Ușoare, în același timp crocante și moi, bezelele de casă vor face mândria și deliciul tău !

ShareSave
Randamente30 de porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

Pentru circa 30 de bezele mici
 4 albușuri
 70 gr de zahăr pudră
 70 gr de zahăr pudră extrafin

Mod de preparare:

1

Încălziți cuptorul la 100˚C. Bateți albușurile spumă, încorporând puțin câte puțin zahărul pudră până când devin spumoase. Adăugați apoi zahărul pudră extrafin, lingură cu lingură, continuând să bateți, până ce obțineți un amestec foarte tare.

2

Turnați compoziția de bezea într-un cornet cu șpriț și formați grămăjoare pe tava cuptorului acoperită cu hârtie pergament. Băgați la cuptor timp de 1 oră, apoi lăsați bezelele să se usuce în cuptorul stins.

3

Distrați-vă făcând bezele în toate culorile, adăugând în aluat puțin colorant alimentar. De asemenea, puteți să le parfumați cu cacao, ceai matcha ...

Ingrediente

Pentru circa 30 de bezele mici
 4 albușuri
 70 gr de zahăr pudră
 70 gr de zahăr pudră extrafin

Indicații

1

Încălziți cuptorul la 100˚C. Bateți albușurile spumă, încorporând puțin câte puțin zahărul pudră până când devin spumoase. Adăugați apoi zahărul pudră extrafin, lingură cu lingură, continuând să bateți, până ce obțineți un amestec foarte tare.

2

Turnați compoziția de bezea într-un cornet cu șpriț și formați grămăjoare pe tava cuptorului acoperită cu hârtie pergament. Băgați la cuptor timp de 1 oră, apoi lăsați bezelele să se usuce în cuptorul stins.

3

Distrați-vă făcând bezele în toate culorile, adăugând în aluat puțin colorant alimentar. De asemenea, puteți să le parfumați cu cacao, ceai matcha ...

Bezele