Un desert usor, aromat si gustos!

Ingrediente:
500 g biscuiti
300 g zahar
150 g nuca macinata
2 pahare de apa
1 linguriță(e) rom
2 cacao
1 oz zahar vanilat
2-3 linguri cocos
Mod de preparare:
1
Zaharul cu apa si romul se pune la fiert pana se obtine un sirop. Biscuitii se macina, se amesteca cu siropul si cu nuca macinata. Se obtine un aluat nelipicios si usor de modelat.
2
Se modeleaza bilute si se tavalesc prin nuca de cocos, cacao sau nuca macinata.
Ingrediente
500 g biscuiti
300 g zahar
150 g nuca macinata
2 pahare de apa
1 linguriță(e) rom
2 cacao
1 oz zahar vanilat
2-3 linguri cocos
Direcții
1
Zaharul cu apa si romul se pune la fiert pana se obtine un sirop. Biscuitii se macina, se amesteca cu siropul si cu nuca macinata. Se obtine un aluat nelipicios si usor de modelat.
2
Se modeleaza bilute si se tavalesc prin nuca de cocos, cacao sau nuca macinata.