Biscuiti + Brownie = Rai. Acesti biscuti brownie au cea mai buna textura pe care o poti incerca, crunchy in exterior si moi in interior.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol, mixam faina cu cacao, praf de copt si sare.
In alt bol amestecam zaharul cu ouale, extractul de vanilie si mixam cu un mixer pentru 5 minute, dupa care adaugam ciocolata topita si untul topit si mixam pentru 2 minute.
Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si adaugam ciocolata de portocale tocata. Amestecam pana se omogenizeaza
Intr-o tava cu hartie de gatit punem bilute din compozitie, cu grija sa lasam spatiul intre ele.
Coacem 12 minute la 180 grade celsius
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol, mixam faina cu cacao, praf de copt si sare.
In alt bol amestecam zaharul cu ouale, extractul de vanilie si mixam cu un mixer pentru 5 minute, dupa care adaugam ciocolata topita si untul topit si mixam pentru 2 minute.
Adaugam ingredientele uscate peste cele umede si adaugam ciocolata de portocale tocata. Amestecam pana se omogenizeaza
Intr-o tava cu hartie de gatit punem bilute din compozitie, cu grija sa lasam spatiul intre ele.
Coacem 12 minute la 180 grade celsius