fbpx

Biscuiți crocanți cu brânză și susan

AvatarAutorDANIELA
DificultateIntermediar

Biscuiți crocanți cu brânză și susan, ideali pentru vizionarea unui film cu cineva drag.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 500 g făină albă superioară 000
 350 g telemea
 150 g unt
 100 g smântână
 2 ouă
 1 linguriță(e) praf de copt
 50 g susan

Mod de preparare:

1

Intr-un bol am pus untul la topit, după care l-am lăsat la răcit. Ouăle le-am bătut,am adăugat peste ele: laptele, smântâna, telemeaua și praful de copt.

2

Am omogenizat ingredientele și am adăugat făina puțin câte puțin. Am turnat pe o planșă compoziția si am frământat până am obținut un aluat de consistența unei plasteline.

3

Următorul pas, am intins o foaie dreptunghiulară, potrivit de groasă. Cu un pahar am tăiat forma dorită pe toata foaia aluatului, obținând astfel biscuiții.

4

După ce au fost aranjați biscuiții intr-o tava pe o hârtie de copt. Ungem cu galbenuș bătut cu susan.

Poftă bună!

Ingrediente

 500 g făină albă superioară 000
 350 g telemea
 150 g unt
 100 g smântână
 2 ouă
 1 linguriță(e) praf de copt
 50 g susan

Direcții

1

Intr-un bol am pus untul la topit, după care l-am lăsat la răcit. Ouăle le-am bătut,am adăugat peste ele: laptele, smântâna, telemeaua și praful de copt.

2

Am omogenizat ingredientele și am adăugat făina puțin câte puțin. Am turnat pe o planșă compoziția si am frământat până am obținut un aluat de consistența unei plasteline.

3

Următorul pas, am intins o foaie dreptunghiulară, potrivit de groasă. Cu un pahar am tăiat forma dorită pe toata foaia aluatului, obținând astfel biscuiții.

4

După ce au fost aranjați biscuiții intr-o tava pe o hârtie de copt. Ungem cu galbenuș bătut cu susan.

Poftă bună!

Biscuiți crocanți cu brânză și susan