Biscuiți cu banane și cocos

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

O rețetă rapidă de post. Sunt aromați, moi și delicioși.

ShareSalvează
Randamente16 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 190 gr pulpă de banane
 50 ml ulei
 50 ml băutură de soia și orez
 50 gr fulgi de ovăz
 50 gr nucă de cocos
 50 gr zahăr
 200 gr făină
 1 tsp scorțișoară
 1 tsp sare
 1 tsp praf de copt
 2 zeamă de lămâie
 vișine

Mod de preparare:

1

Într-un bol pisăm bananele și adăugăm ingredientele lichide, separat le amestecăm pe cele uscate și le omogenizăm împreună.

2

Obținem un aluat lipicios pe care cu ajutorul unei cupe pentru înghețată/ linguri îi punem în tavă, pe hârtie de copt ușor distanțați între ei. Opțional se adaugă câteva bucățele de vișine/ fulgi de ciocolată.

3

Îi coacem în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 15-20 de minute.

Ingrediente

 190 gr pulpă de banane
 50 ml ulei
 50 ml băutură de soia și orez
 50 gr fulgi de ovăz
 50 gr nucă de cocos
 50 gr zahăr
 200 gr făină
 1 tsp scorțișoară
 1 tsp sare
 1 tsp praf de copt
 2 zeamă de lămâie
 vișine

Indicații

1

Într-un bol pisăm bananele și adăugăm ingredientele lichide, separat le amestecăm pe cele uscate și le omogenizăm împreună.

2

Obținem un aluat lipicios pe care cu ajutorul unei cupe pentru înghețată/ linguri îi punem în tavă, pe hârtie de copt ușor distanțați între ei. Opțional se adaugă câteva bucățele de vișine/ fulgi de ciocolată.

3

Îi coacem în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 15-20 de minute.

Biscuiți cu banane și cocos