Biscuiti cu cocos si ciocolata, perfecti pentru Mos Craciun.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol punem untul la temperatura camerei, zaharul si esenta de vanilie. Cu ajutorul unui mixer amestecam totul pana cand zaharul se dizolva.
Dupa ce zaharul s-a omogenizat, adaugam laptele, din aproape in aproape, mixand incontinuu.
Dupa ce am terminat de pus laptele, adaugam faina si praful de copt, putin cate putin.
Cand compozitia incepe sa se ingroase, poti amesteca cu mana.
Punem aluatul la frigider pentru aproximativ 15 minute, pana cand se intareste.
Pe o tava punem hartie de copt si incepem sa formam biscuitii. Atentie, biscuitii trebuie sa-i facem in forma de bile, pentru ca atunci cand ii bagam la cuptor se vor lasa, si vor devenii plati.
Dupa ce am terminat de format toate bilutele, bagam tava la cuptor pentru 15 min la 160 de grade.
Cand biscuitii s-au facut, ii lasam sa se raceasca complet apoi ii bagam in ciocolata topita, apoi in cocos.
Pofta Buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol punem untul la temperatura camerei, zaharul si esenta de vanilie. Cu ajutorul unui mixer amestecam totul pana cand zaharul se dizolva.
Dupa ce zaharul s-a omogenizat, adaugam laptele, din aproape in aproape, mixand incontinuu.
Dupa ce am terminat de pus laptele, adaugam faina si praful de copt, putin cate putin.
Cand compozitia incepe sa se ingroase, poti amesteca cu mana.
Punem aluatul la frigider pentru aproximativ 15 minute, pana cand se intareste.
Pe o tava punem hartie de copt si incepem sa formam biscuitii. Atentie, biscuitii trebuie sa-i facem in forma de bile, pentru ca atunci cand ii bagam la cuptor se vor lasa, si vor devenii plati.
Dupa ce am terminat de format toate bilutele, bagam tava la cuptor pentru 15 min la 160 de grade.
Cand biscuitii s-au facut, ii lasam sa se raceasca complet apoi ii bagam in ciocolata topita, apoi in cocos.
Pofta Buna!