fbpx

Biscuiți cu făină de cânepă

AutorLarisa
DificultateÎncepător

Un gust interesant și delicios.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 150 g Făină
 50 g Făină de cânepă
 20 g Amidon
 20 g Pudră de cacao
 100 g Zahăr brun
 2 fl oz Zahăr vanilat
 100 g Margarină vegetală
 30 ml Lapte vegetal

Mod de preparare:

1

Intr-un vas amestecăm făina,făina de cânepă,amidonul,pudra de cacao,zahărul brun și zahărul vanilat.

2

Preîncălzim cuptorul la 190°C.
Adăugăm margarina și laptele vegetal și frământăm până obținem un aluat uniform.

3

Pudrăm cu făină suprafața de lucru și întindem aluatul la o grosime de 3 mm.

4

Decupăm aluatul sub diverse forme și îl așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.

5

Coacem biscuiți la 190°C timp de 10 minute.

Ingrediente

 150 g Făină
 50 g Făină de cânepă
 20 g Amidon
 20 g Pudră de cacao
 100 g Zahăr brun
 2 fl oz Zahăr vanilat
 100 g Margarină vegetală
 30 ml Lapte vegetal

Direcții

1

Intr-un vas amestecăm făina,făina de cânepă,amidonul,pudra de cacao,zahărul brun și zahărul vanilat.

2

Preîncălzim cuptorul la 190°C.
Adăugăm margarina și laptele vegetal și frământăm până obținem un aluat uniform.

3

Pudrăm cu făină suprafața de lucru și întindem aluatul la o grosime de 3 mm.

4

Decupăm aluatul sub diverse forme și îl așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.

5

Coacem biscuiți la 190°C timp de 10 minute.

Biscuiți cu făină de cânepă