Biscuiți cu morcov, nuci și scorțișoară

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Biscuiți aromați și fragezi, ideali pentru iubitorii de deserturi tip carrot cake.

ShareSave
Randamente15 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 100 gr unt
 ou
 50 gr zahăr brun
 150 gr făină
 50 gr nuci
 80 gr morcov
 1 tsp scorțișoară
 1 tsp praf de copt
 ½ tsp bicarbonat
 1 tsp sare
 30 gr ciocolată

Mod de preparare:

1

Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180˚C.

2

Amestecă untul (la temperatura camerei) și zaharul, cu un mixer, timp de câteva minute, până obții o cremă lucioasă.

3

Adaugă vanilia, oul și mai mixează până se încorporează bine. 

4

Cerne făina împreună cu bicarbonatul, praful de copt, lingurița de sare și scorțișoara.

5

Amestecă ușor aluatul cu o spatulă, în timp ce adaugi morcovul și ciocolata, apoi ingredientele uscate și continuă să amesteci până când devine omogen.

6

Adaugă nucile, încorporează și porționează aluatul cu o lingură pentru înghețată sau o lingură normală și așează-le pe tavă, în care ai pus hârtie de copt.

7

Bagă tava in cuptor si coace biscuitii timp de 20-25 de minute, până cănd se rumenesc ușor.
Trebuie sa aibă marginile întarite, dar in mijloc încă să fie moi.

Ingrediente

 100 gr unt
 ou
 50 gr zahăr brun
 150 gr făină
 50 gr nuci
 80 gr morcov
 1 tsp scorțișoară
 1 tsp praf de copt
 ½ tsp bicarbonat
 1 tsp sare
 30 gr ciocolată

Indicații

1

Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180˚C.

2

Amestecă untul (la temperatura camerei) și zaharul, cu un mixer, timp de câteva minute, până obții o cremă lucioasă.

3

Adaugă vanilia, oul și mai mixează până se încorporează bine. 

4

Cerne făina împreună cu bicarbonatul, praful de copt, lingurița de sare și scorțișoara.

5

Amestecă ușor aluatul cu o spatulă, în timp ce adaugi morcovul și ciocolata, apoi ingredientele uscate și continuă să amesteci până când devine omogen.

6

Adaugă nucile, încorporează și porționează aluatul cu o lingură pentru înghețată sau o lingură normală și așează-le pe tavă, în care ai pus hârtie de copt.

7

Bagă tava in cuptor si coace biscuitii timp de 20-25 de minute, până cănd se rumenesc ușor.
Trebuie sa aibă marginile întarite, dar in mijloc încă să fie moi.

Biscuiți cu morcov, nuci și scorțișoară