Biscuiti rapizi indragiti de cei mici si perfecti langa cafeaua adultilor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amesteca oul, laptele, banana si morcovul intr-un bol incapator.
Adauga faina si fulgii de ovaz, bicarbonatul si scortisoara si incorporeaza-le bine.
Cu ajutorul unei linguri, pune biscuitii pe tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre ei. Vor creste in volum in cuptor.
Coace biscuitii la 180 grade, caldura sus-jos, pentru 20 minute sau pana cand sunt aurii deasupra.
Ingrediente
Indicații
Amesteca oul, laptele, banana si morcovul intr-un bol incapator.
Adauga faina si fulgii de ovaz, bicarbonatul si scortisoara si incorporeaza-le bine.
Cu ajutorul unei linguri, pune biscuitii pe tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre ei. Vor creste in volum in cuptor.
Coace biscuitii la 180 grade, caldura sus-jos, pentru 20 minute sau pana cand sunt aurii deasupra.