Biscuiti cu multa ciocolata. O reteta simpla si delicioasa

Ingrediente:
Mod de preparare:
Topim ciocolata cu untul şi-o lăsăm să se răcească.
Amestecam ouala cu zaharul si extractul de vanilie pana obtinem o spuma. Adaugam amestecul de ciocolata si ingredientele uscate. Amestecam si cele 100 gr de ciocolata maruntita.
Punem grămăjoare în tava căptuşită cu hârtie de copt, mai îndepărtate una de alta, fiindcă o să crească în timpul coacerii. Le coacem la 170 de grade, timp de 10-15 minute. Cel mai indicat ar fi 12 minute
Ingrediente
Indicații
Topim ciocolata cu untul şi-o lăsăm să se răcească.
Amestecam ouala cu zaharul si extractul de vanilie pana obtinem o spuma. Adaugam amestecul de ciocolata si ingredientele uscate. Amestecam si cele 100 gr de ciocolata maruntita.
Punem grămăjoare în tava căptuşită cu hârtie de copt, mai îndepărtate una de alta, fiindcă o să crească în timpul coacerii. Le coacem la 170 de grade, timp de 10-15 minute. Cel mai indicat ar fi 12 minute