fbpx

Biscuiți cu năut și fulgi de ovăz

AutorIstrandr
DificultateÎncepător

Sănătoși și sățioși

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de gătire / răcire5 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 300 g Năut fiert
 100 g Fulgi de ovăz
 40 ml Ulei de măsline
 20 ml Zeamă de lămâie
 1 linguriță(e) Praf de usturoi
 1 linguriță(e) Busuioc
 Sare și piper (după gust)

Mod de preparare:

1

Punem toate ingredientele în vasul de la robot și mixăm bine până se formează un aluat.

2

Întindem aluatul între 2 coli de hârtie de copt.

3

Tăiem aluatul în fâșii: mai întâi pe orizontala și apoi pe verticala, formând astfel biscuiții.

4

Lăsăm aluatul pe foaia de copt și îl punem intr-o tavă, pe care o punem în cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.

5

După cele 30 de minute biscuiții sunt gata.

Ingrediente

 300 g Năut fiert
 100 g Fulgi de ovăz
 40 ml Ulei de măsline
 20 ml Zeamă de lămâie
 1 linguriță(e) Praf de usturoi
 1 linguriță(e) Busuioc
 Sare și piper (după gust)

Direcții

1

Punem toate ingredientele în vasul de la robot și mixăm bine până se formează un aluat.

2

Întindem aluatul între 2 coli de hârtie de copt.

3

Tăiem aluatul în fâșii: mai întâi pe orizontala și apoi pe verticala, formând astfel biscuiții.

4

Lăsăm aluatul pe foaia de copt și îl punem intr-o tavă, pe care o punem în cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.

5

După cele 30 de minute biscuiții sunt gata.

Biscuiți cu năut și fulgi de ovăz