Prima dată când am făcut acești biscuiți a fost când mi-a rămas niște umplutură de la cozonac.
De atunci îi fac ori de câte ori îmi rămân albușuri sau avem poftă de ceva rapid și dulce.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se bat albușurile spumă tare, iar apoi se adaugă zahărul și se mixează până când compoziția devine asemănătoare celei de bezea.
Peste nuca măcinată se adaugă cacao după gust, iar apoi amestecul se integrează în spuma de albușuri cu ajutorul unei spatule.
Biscuiții se așază în tavă cu ajutorul unei lingurițe și se coc în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, circa 10-12 minute.
Ingrediente
Indicații
Se bat albușurile spumă tare, iar apoi se adaugă zahărul și se mixează până când compoziția devine asemănătoare celei de bezea.
Peste nuca măcinată se adaugă cacao după gust, iar apoi amestecul se integrează în spuma de albușuri cu ajutorul unei spatule.
Biscuiții se așază în tavă cu ajutorul unei lingurițe și se coc în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, circa 10-12 minute.