fbpx

Biscuiți cu ovăz și banane

AvatarAutorFlavor Tailors
DificultateÎncepător

Biscuiții cu ovăz și banane sunt metoda perfectă de a nu face risipă și de a folosi bananele bine coapte, care nu mai arată apetisant, dar au un gust intens și gustos. Combinația cu fulgi de ovăz, nucă și merișoare, îi face și sănătoși, fiind fără făină și zahăr.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 3 banane bine coapte
 90 g fulgi de ovăz
 1 linguriță(e) esență de vanilie
 30 g nucă tocată
 20 g merișoare confiate
 ½ linguriță(e) scorțișoară
 1 linguriță(e) coajă de portocală rasă

Mod de preparare:

1

Pisează bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.

2

Amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, golește bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

3

Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte. Să aveți poftă!

Ingrediente

 3 banane bine coapte
 90 g fulgi de ovăz
 1 linguriță(e) esență de vanilie
 30 g nucă tocată
 20 g merișoare confiate
 ½ linguriță(e) scorțișoară
 1 linguriță(e) coajă de portocală rasă

Direcții

1

Pisează bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.

2

Amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, golește bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

3

Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte. Să aveți poftă!

Biscuiți cu ovăz și banane