Rețeta este simplă, iar biscuiții sunt fragezi și aromați.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180˚C.
Amestecă untul (la temperatura camerei), la fel și cel de arahide cu zaharul, folosind un mixer, timp de câteva minute, până obții o cremă lucioasă.
Adaugă vanilia, oul, laptele și mai mixează până se încorporează bine.
Cerne făina împreună cu bicarbonatul, praful de copt și lingurița de sare.
Amestecă ușor aluatul cu o spatulă, în timp ce adaugi ciocolata, apoi ingredientele uscate și continuă să amesteci până când devine omogen.
Porționează aluatul cu o lingură pentru înghețată sau o lingură normală și așează-le pe tavă, în care ai pus hârtie de copt.
Bagă tava in cuptor si coace biscuitii timp de 20-25 de minute, până când se rumenesc ușor.
Trebuie sa aibă marginile întarite, dar in mijloc încă să fie moi.
Ingrediente
Indicații
Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180˚C.
Amestecă untul (la temperatura camerei), la fel și cel de arahide cu zaharul, folosind un mixer, timp de câteva minute, până obții o cremă lucioasă.
Adaugă vanilia, oul, laptele și mai mixează până se încorporează bine.
Cerne făina împreună cu bicarbonatul, praful de copt și lingurița de sare.
Amestecă ușor aluatul cu o spatulă, în timp ce adaugi ciocolata, apoi ingredientele uscate și continuă să amesteci până când devine omogen.
Porționează aluatul cu o lingură pentru înghețată sau o lingură normală și așează-le pe tavă, în care ai pus hârtie de copt.
Bagă tava in cuptor si coace biscuitii timp de 20-25 de minute, până când se rumenesc ușor.
Trebuie sa aibă marginile întarite, dar in mijloc încă să fie moi.