Biscuiți cu unt de arahide și ciocolată

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Rețeta este simplă, iar biscuiții sunt fragezi și aromați.

ShareSave
Randamente15 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 100 gr unt de arahide
 50 gr unt
 1 ou
 50 gr zahăr
 30 gr ciocolată neagră
 80 gr ciocolată albă
 200 gr făină
 50 ml lapte
 ½ tsp bicarbonat de sodiu
 ½ tsp praf de copt
 sare
 vanilie

Mod de preparare:

1

Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180˚C.

2

Amestecă untul (la temperatura camerei), la fel și cel de arahide cu zaharul, folosind un mixer, timp de câteva minute, până obții o cremă lucioasă.

3

Adaugă vanilia, oul, laptele și mai mixează până se încorporează bine.

4

Cerne făina împreună cu bicarbonatul, praful de copt și lingurița de sare.

5

Amestecă ușor aluatul cu o spatulă, în timp ce adaugi ciocolata, apoi ingredientele uscate și continuă să amesteci până când devine omogen.

6

Porționează aluatul cu o lingură pentru înghețată sau o lingură normală și așează-le pe tavă, în care ai pus hârtie de copt.

7

Bagă tava in cuptor si coace biscuitii timp de 20-25 de minute, până când se rumenesc ușor.

8

Trebuie sa aibă marginile întarite, dar in mijloc încă să fie moi.

Ingrediente

 100 gr unt de arahide
 50 gr unt
 1 ou
 50 gr zahăr
 30 gr ciocolată neagră
 80 gr ciocolată albă
 200 gr făină
 50 ml lapte
 ½ tsp bicarbonat de sodiu
 ½ tsp praf de copt
 sare
 vanilie

Indicații

1

Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180˚C.

2

Amestecă untul (la temperatura camerei), la fel și cel de arahide cu zaharul, folosind un mixer, timp de câteva minute, până obții o cremă lucioasă.

3

Adaugă vanilia, oul, laptele și mai mixează până se încorporează bine.

4

Cerne făina împreună cu bicarbonatul, praful de copt și lingurița de sare.

5

Amestecă ușor aluatul cu o spatulă, în timp ce adaugi ciocolata, apoi ingredientele uscate și continuă să amesteci până când devine omogen.

6

Porționează aluatul cu o lingură pentru înghețată sau o lingură normală și așează-le pe tavă, în care ai pus hârtie de copt.

7

Bagă tava in cuptor si coace biscuitii timp de 20-25 de minute, până când se rumenesc ușor.

8

Trebuie sa aibă marginile întarite, dar in mijloc încă să fie moi.

Biscuiți cu unt de arahide și ciocolată