Copiii noştri iubesc aceşti biscuiţii. Şi noi îi iubim.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se freacă untul cu zahărul 2-3 minute. Se adaugă oul și apoi untul de arahide. Se cerne făina cu praful de copt şi se amestecă în compoziţia cu unt de arahide.
Se formează cu palmele bile cu diametrul de 2-3 cm care se aşază pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se turtesc bilele cu o furculiță până ajung de juma de centi, dând forma unui grilaj.
Se coc în cuptor la 180 de grade Celsius, 10 minute, apoi se scot pe un grilaj să se răcorască.
Ingrediente
Indicații
Se freacă untul cu zahărul 2-3 minute. Se adaugă oul și apoi untul de arahide. Se cerne făina cu praful de copt şi se amestecă în compoziţia cu unt de arahide.
Se formează cu palmele bile cu diametrul de 2-3 cm care se aşază pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se turtesc bilele cu o furculiță până ajung de juma de centi, dând forma unui grilaj.
Se coc în cuptor la 180 de grade Celsius, 10 minute, apoi se scot pe un grilaj să se răcorască.