Biscuiți de casă mai buni și mai sănătoși decât cei cumpărați. Rețeta e foarte simplă
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecăm într-un bol zahărul, untul topit și oul bătut.
Adăugăm făina și fulgii de ciocolată.
Amestecăm până când se obține o compoziție omogenă.
Luăm o tavă pentru cuptor, pe care adăugăm grămăjoare de aluat, cu lingura. Ele sunt biscuiții voștri, așa că le puteți face la ce dimensiuni doriți. Pe tavă noi am folosit hârtie de copt.
Coacem biscuiții la 200 de grade Celsius, vreme de aproximativ 10 minute, apoi îi scoatem și îi lăsăm să se răcească. Și asta este tot! Aveți biscuiți de casă, simplu, rapid, gustos.
Ingrediente
Indicații
Amestecăm într-un bol zahărul, untul topit și oul bătut.
Adăugăm făina și fulgii de ciocolată.
Amestecăm până când se obține o compoziție omogenă.
Luăm o tavă pentru cuptor, pe care adăugăm grămăjoare de aluat, cu lingura. Ele sunt biscuiții voștri, așa că le puteți face la ce dimensiuni doriți. Pe tavă noi am folosit hârtie de copt.
Coacem biscuiții la 200 de grade Celsius, vreme de aproximativ 10 minute, apoi îi scoatem și îi lăsăm să se răcească. Și asta este tot! Aveți biscuiți de casă, simplu, rapid, gustos.