Biscuiți extrem de gustoși, făcuți din doar 4 ingrediente și într-un timp scurt.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Zahărul pudră împreună cu cacaua și nuca măcinată se combină.
Separat, mixăm albușurile cu un praf de sare și adăugăm cele două linguri de zahăr tos. Mixăm până devine o bezea tare.
Când am obținut bezeaua, turnăm ingredientele uscate printr-o sită peste albușuri. Amestecăm totul cu o spatulă, dar nu mai mult de 50 de mișcări.
Tapetăm o tavă cu hartie de copt și desenăm pe ea cercuri cu diametrul de 3 sau 4 cm. Cu ajutorul unui poș turnăm compoziția după linia desenată.
Cu ajutorul unei scobitori, scoatem bulele de aer, apoi trântim tava de câteva ori pentru a uniformiza totul și lăsăm tavă deoparte pentru 1h ca să se usuce compoziția.
După o oră, punem biscuiți în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente
Indicații
Zahărul pudră împreună cu cacaua și nuca măcinată se combină.
Separat, mixăm albușurile cu un praf de sare și adăugăm cele două linguri de zahăr tos. Mixăm până devine o bezea tare.
Când am obținut bezeaua, turnăm ingredientele uscate printr-o sită peste albușuri. Amestecăm totul cu o spatulă, dar nu mai mult de 50 de mișcări.
Tapetăm o tavă cu hartie de copt și desenăm pe ea cercuri cu diametrul de 3 sau 4 cm. Cu ajutorul unui poș turnăm compoziția după linia desenată.
Cu ajutorul unei scobitori, scoatem bulele de aer, apoi trântim tava de câteva ori pentru a uniformiza totul și lăsăm tavă deoparte pentru 1h ca să se usuce compoziția.
După o oră, punem biscuiți în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru aproximativ 10-15 minute.