Biscuiți fragezi cu nucă

AutorAlisa97
DificultateÎncepător

Biscuiți extrem de gustoși, făcuți din doar 4 ingrediente și într-un timp scurt.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 oră 25 minuteTimp total1 oră 40 minute

Ingrediente:

 2 albușuri de ou
 2 zahăr tos
 150 gr zahăr pudră
 70 gr nucă măcinată fin
 15 gr cacao
 1 praf de sare

Mod de preparare:

1

Zahărul pudră împreună cu cacaua și nuca măcinată se combină.

2

Separat, mixăm albușurile cu un praf de sare și adăugăm cele două linguri de zahăr tos. Mixăm până devine o bezea tare.

3

Când am obținut bezeaua, turnăm ingredientele uscate printr-o sită peste albușuri. Amestecăm totul cu o spatulă, dar nu mai mult de 50 de mișcări.

4

Tapetăm o tavă cu hartie de copt și desenăm pe ea cercuri cu diametrul de 3 sau 4 cm. Cu ajutorul unui poș turnăm compoziția după linia desenată.

5

Cu ajutorul unei scobitori, scoatem bulele de aer, apoi trântim tava de câteva ori pentru a uniformiza totul și lăsăm tavă deoparte pentru 1h ca să se usuce compoziția.

6

După o oră, punem biscuiți în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru aproximativ 10-15 minute.

Ingrediente

 2 albușuri de ou
 2 zahăr tos
 150 gr zahăr pudră
 70 gr nucă măcinată fin
 15 gr cacao
 1 praf de sare

Indicații

1

Zahărul pudră împreună cu cacaua și nuca măcinată se combină.

2

Separat, mixăm albușurile cu un praf de sare și adăugăm cele două linguri de zahăr tos. Mixăm până devine o bezea tare.

3

Când am obținut bezeaua, turnăm ingredientele uscate printr-o sită peste albușuri. Amestecăm totul cu o spatulă, dar nu mai mult de 50 de mișcări.

4

Tapetăm o tavă cu hartie de copt și desenăm pe ea cercuri cu diametrul de 3 sau 4 cm. Cu ajutorul unui poș turnăm compoziția după linia desenată.

5

Cu ajutorul unei scobitori, scoatem bulele de aer, apoi trântim tava de câteva ori pentru a uniformiza totul și lăsăm tavă deoparte pentru 1h ca să se usuce compoziția.

6

După o oră, punem biscuiți în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru aproximativ 10-15 minute.

Note

Biscuiți fragezi cu nucă