Cei mai fragezi biscuiti!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam faina cu untul rece taiat cubulete, pana obtinem un aluat nisipos. Adaugam oul si framantam 1 minut si apoi radem para peste aluat si framantam pentru 2-3 minute. Mai adaugam faina daca este necesar astfel incat aluatul sa nu fie lipicios.
Intindem aluatul si decupam biscuitii in forma dorita. Aluatul nu trebuie intins foarte subtire, 1 cm grosime este perfect.
Incingem cuptorul la 180°C si coacem biscuitii 25 de minute.
Ingrediente
Indicații
Amestecam faina cu untul rece taiat cubulete, pana obtinem un aluat nisipos. Adaugam oul si framantam 1 minut si apoi radem para peste aluat si framantam pentru 2-3 minute. Mai adaugam faina daca este necesar astfel incat aluatul sa nu fie lipicios.
Intindem aluatul si decupam biscuitii in forma dorita. Aluatul nu trebuie intins foarte subtire, 1 cm grosime este perfect.
Incingem cuptorul la 180°C si coacem biscuitii 25 de minute.