Biscuiti fragezi cu para

AutorLili
DificultateÎncepător

Cei mai fragezi biscuiti!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 250 gr faina alba
 70 gr unt
 1 ou
 ½ para

Mod de preparare:

1

Amestecam faina cu untul rece taiat cubulete, pana obtinem un aluat nisipos. Adaugam oul si framantam 1 minut si apoi radem para peste aluat si framantam pentru 2-3 minute. Mai adaugam faina daca este necesar astfel incat aluatul sa nu fie lipicios.

2

Intindem aluatul si decupam biscuitii in forma dorita. Aluatul nu trebuie intins foarte subtire, 1 cm grosime este perfect.

3

Incingem cuptorul la 180°C si coacem biscuitii 25 de minute.

Ingrediente

 250 gr faina alba
 70 gr unt
 1 ou
 ½ para

Indicații

1

Amestecam faina cu untul rece taiat cubulete, pana obtinem un aluat nisipos. Adaugam oul si framantam 1 minut si apoi radem para peste aluat si framantam pentru 2-3 minute. Mai adaugam faina daca este necesar astfel incat aluatul sa nu fie lipicios.

2

Intindem aluatul si decupam biscuitii in forma dorita. Aluatul nu trebuie intins foarte subtire, 1 cm grosime este perfect.

3

Incingem cuptorul la 180°C si coacem biscuitii 25 de minute.

Note

Biscuiti fragezi cu para