Biscuiți fragezi cu unt și cocos

AutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Pentru Cireșel biscuiții sunt un must. Încă de când a descoperit această gustare are o pasiune pentru ei.
Îi savurează fie simpli, fie alături de fructe sau un derivat lactat.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 450 gr Faina
 200 gr Unt
 200 ml Apa minerala
 100 gr Miere
 100 gr Fulgi de cocos

Mod de preparare:

1

Într-un vas încăpător am adăugat făina, untul la temperatura camerei, apa minerală, mierea lichidă și fulgii de cocos.

2

Am omogenizat aluatul rapid, cu ajutorul mâinilor și l-am împărțit în 2 bile.
Din fiecare bilă am întins, pe blatul înfăinat, câte o foaie potrivit de groasă și am decupat formele dorite.

3

Din cantitățile menționate ies 2 tăvi de cuptor.
Am înțepat biscuiții cu furculița și i-am introdus în cuptorul preîncălzit pentru 15 minute, la foc potrivit.

4

Încântarea a fost maximă de la mic la mare și abia așteptăm și feedback-ul vostru!
Spor la biscuit!

5

6

Ingrediente

 450 gr Faina
 200 gr Unt
 200 ml Apa minerala
 100 gr Miere
 100 gr Fulgi de cocos

Indicații

1

Într-un vas încăpător am adăugat făina, untul la temperatura camerei, apa minerală, mierea lichidă și fulgii de cocos.

2

Am omogenizat aluatul rapid, cu ajutorul mâinilor și l-am împărțit în 2 bile.
Din fiecare bilă am întins, pe blatul înfăinat, câte o foaie potrivit de groasă și am decupat formele dorite.

3

Din cantitățile menționate ies 2 tăvi de cuptor.
Am înțepat biscuiții cu furculița și i-am introdus în cuptorul preîncălzit pentru 15 minute, la foc potrivit.

4

Încântarea a fost maximă de la mic la mare și abia așteptăm și feedback-ul vostru!
Spor la biscuit!

5

6

Note

Biscuiți fragezi cu unt și cocos