Pentru Cireșel biscuiții sunt un must. Încă de când a descoperit această gustare are o pasiune pentru ei.
Îi savurează fie simpli, fie alături de fructe sau un derivat lactat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un vas încăpător am adăugat făina, untul la temperatura camerei, apa minerală, mierea lichidă și fulgii de cocos.
Am omogenizat aluatul rapid, cu ajutorul mâinilor și l-am împărțit în 2 bile.
Din fiecare bilă am întins, pe blatul înfăinat, câte o foaie potrivit de groasă și am decupat formele dorite.
Din cantitățile menționate ies 2 tăvi de cuptor.
Am înțepat biscuiții cu furculița și i-am introdus în cuptorul preîncălzit pentru 15 minute, la foc potrivit.
Încântarea a fost maximă de la mic la mare și abia așteptăm și feedback-ul vostru!
Spor la biscuit!
Ingrediente
Indicații
Într-un vas încăpător am adăugat făina, untul la temperatura camerei, apa minerală, mierea lichidă și fulgii de cocos.
Am omogenizat aluatul rapid, cu ajutorul mâinilor și l-am împărțit în 2 bile.
Din fiecare bilă am întins, pe blatul înfăinat, câte o foaie potrivit de groasă și am decupat formele dorite.
Din cantitățile menționate ies 2 tăvi de cuptor.
Am înțepat biscuiții cu furculița și i-am introdus în cuptorul preîncălzit pentru 15 minute, la foc potrivit.
Încântarea a fost maximă de la mic la mare și abia așteptăm și feedback-ul vostru!
Spor la biscuit!